Credit rapid online fara carte de munca

Este o institutie financiara nebancara care isi desfasoara activitatea in conformitatea cu legile din Romania referitoare la IFN-uri.

Aceasta institutie isi are sediul locativ in Bucuresti si este inscrisa in registrul general al Bancii Nationale a Romaniei, iar activitatea acestei companii este atent monitorizata de BNR.

Telecredit ofera clientilor sai credite pe termen scurt. Fie salariat, fie pensionar, poti imprumuta suma maxima de 1500 lei.

Perioada maxima de derulare a imprumutului este de 30 de zile dar exista si posibilitatea de prelungire a acestui termen.

Pentru intocmirea dosarului sunt necesare urmatoarele: copia actului de identitate pe care trebuie sa se mentioneze in clar conform cu originalul si semnatura acestuia, extrasul de cont valabil din ultima luna in format electronic (pdf) sau scanat.

In unele situatii se solicita fluturasul de salariu sau cuponul de pensie.

Clientii vechi ai acestei institutii pot solicita imprumutul online fara niciun act.

Pentru a aplica trebuie sa urmezi o procedura destul de simpla.

Accesezi pagina de internet a institutiei financire nebancare Telecredit. Alegi suma dorita si durata de rambursare a creditului dupa care completezi cererea online.

Daca imprumutul este aprobat banii sunt virati in cateva ore in cont. Avantajele microcreditului de acest tip sunt:

  • modalitatea simpla de aplicare
  • evaluarea rapida a dosarului clientului
  • virarea in cel mai scurt timp a banilor in contul indicat

Nu sunt percepute, de asemenea, taxe sau comisioane ascunse, ceea ce denota totala transparenta a contractelor.

Solicitantul va plati suma datorata si dobanda aferenta asa cum s-a stabilit de comun acord.

Dupa aprobare banii sunt transferati in contul clientului chiar in aceeasi zi si el ii poate scoate pe card de la bancomat.

Conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele care vor sa aplice pentru un credit de la Telecredit sunt: sa aiba 18 ani impliniti, sa aiba domiciliul stabil in Romania, sa fie angajati sau pensionari iar veniturile sa le primeasca intr-un cont bancar la care sa aiba un card atasat.


Unul dintre cele mai facile moduri de a face rost de bani o reprezinta imprumuturile rapide.

Acesta este si motivul pentru care sunt accesate de un numar mare de persoane in prezent.

Aceste imprumuturi sunt acordate de institutiile financiare nebancare, iar in ultimul timp se constata ca acestea din urma castiga tot mai mult teren.

La aceste IFN-uri nu ai nevoie de prea multe acte, mai mult decat atat, exista unele societati nebancare care iti ofera bani imprumut doar cu buletinul.

In plus, poti solicita un credit rapid din confortul casei tale sau de la birou, de exemplu.

In prezent, in Romania piata creditelor rapide este foarte diversa.

Putine sunt societatile nebancare care acorda credite in doar cateva minute.

Mozipo este o astfel de institutie financiara nebancara recent aparuta pe piata de profil din tara.

Mozipo IFN acorda credite in doar cateva minute de la data la care ai facut solicitarea.

De curand, functioneaza un sediu cu birou Mozipo doar in Bucuresti.

Aceasta societate nebancara acorda credite doar celor cu varsta minima de 23 de ani si cea maxima de 79 de ani.

Pentru ca imprumuturile de la Mozipo se numara printre cele mai rapide, nu poti solicita decat sume mici prima oara, intre 100 si 1000 lei.

Aceste sume trebuie sa le rambursezi in termen de 1-2 sau chiar 3 luni.

In functie de nevoile fiecarui client, perioada se poate extinde.

Cel care este interesat sa imprumute bani de la Mozipo Bucuresti trebuie sa se prezinte la sediul din Capitala cu cartea de identitate si un extras de cont bancar si in 15 minute cu aproximatie va primi suma solicitata.

Pe langa avantaje, creditele rapide prezinta si dezavantaje, care se refera la costurile mari pe care acestea le implica in acordarea de sume mici.

Ceea ce este specific pentru Mozipo este acordarea de credite de nevoi personale aditionale, adica iti mai poate acorda un ajutor financiar chiar daca mai ai deja un imprumut la o alta institutie nebancara.

De asemenea, daca ai intarzieri la plata, Mozipo iti poate oferi amanarea termenilor de plata.

Este recomandat sa ai mare grija cand contractezi un asemenea imprumut si sa optezi pentru sume mici, atat cat ai nevoie, pentru a iesi din impasul financiar, deoarece in caz de neplata penalizarile sunt destul de mari.

Important de stiut ca imprumuturile rapide online sunt destinate persoanelor care au urgenta nevoie de bani si nu gasesc momentan alta solutie de finantare.

Mozipo acorda credite nebancare atat pe internet, cat si prin telefon.

Incepand cu al doilea contract, poti face solicitarea prin una dintre aceste doua metode, iar in asemenea situatii vei avea banii doriti in aproximativ 5-6 minute, atat cat dureaza completarea unei solicitari online.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Mozipo pentru a te inregistra ca utilizator, dupa care sa completezi cererea de imprumut si astepti banii in cont in cazul in care ai primit raspuns afirmativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *