IFN nou online care ofera credite urgent

Cati dintre oameni nu au nevoie la un moment dat de in imprumut?

Daca nu esti de acord sa imprumuti de la rude sau prieteni inseamna ca te-ai gandit la un credit bancar, numai ca in acest caz aprobarea dureaza mult.

Exista produse financiare nebancare. Nu ai nevoie decat de un calculator si legatura la internet.

Cum multi romani au un calculator conectat la internet, usurinta de a accesa un imprumut constituie un avantaj major pentru acestia.

Creditele rapide online reprezinta o forma de credite de nevoi personale acordate rapid, carora societatea nebancara le-a atasat posibilitatea de a aplica online, prin completarea unor formulare puse la dispozitie pe site- urile societatii.

Astazi e o formalitate sa aplici online in conditii sigure.

Societatile nebancare care au in portofoliu serviciul de acordare online a imprumuturilor rapide trebuie sa puna la dispozitia clientilor calculatoare si simulatoare care sa le permita clientilor sa-si calculeze sumele pe care le pot imprumuta cat si ratele lunare care trebuie sa le ramburseze.

Cum completezi formularul online?

Aceste formulare online sunt foarte simplu de completat.

Ele contin rubrici de identificare (nume, prenume CNP), rubrici referitoare la adresa, numar de telefon, emailul, date referitoare la scoringul dvs din Biroul de Credit, date care se pot afla simplu printr-o cerere catre acesta institutie.

Dupa completarea acestor rubrici din formularele online sunt solicitate diverse documente scanate.

Documentele care trebuie incarcate pe internet sunt: copie scanata a actului de identitate, copie scanata a adeverintei de venit, copie scanata dupa contractul de munca, copie scanata dupa ultima factura la utilitati.

De obcei cele mai multe IFN-uri solicita doua documente: documentul de identitate si o dovada de venit.

Dupa ce se incarca aceste documente scanate, se incheie procesul de accesare online si trebuie sa trimiti totul catre institutie printr-o apasare de buton.

Zaplo acorda credite rapide in 24 de ore de la solicitare.

Acest IFN a aparut recent la noi si de aici poti obtine sumele de bani dorite in numai 24 de ore de la accesarea creditului.

Aceasta institutie isi are sediul central in Bucuresti si este inregistrata ca orice IFN legal in Registrul General al BNR.

Ca sa obtii un credit de la Zaplo trebuie sa te conectezi la internet pe telefon sau pe calculator, asta pentru a completa niste formulare.

Dupa aceea, trebuie sa te inregistrezi si sa alegi in final modul in care vrei sa ti se vireze suma de bani (plata prin transfer bancar sau in mana).

Dupa ce iti creezi un cont pe site-ul Zaplo, ca si client vei primi datele de identificare pe adresa de e-mail personala.

Dupa aceea, se completeaza o cerere de credit, alegand tu singur suma de bani dorita si perioda.

In final, se urmaresc pas cu pas instructiunile pe care le pune la dispozitie clientului institutia nebancara, acestea din urma fiind necesaree pentru completarea cererii.

Daca nu te descurci sa completezi totul online, atunci trebuie sa soliciti un imprumut rapid prin telefon.

Pentru primul tau imprumut nu ai nevoie decat de putine acte.

Buletinul sau pasaportul, dar si de un cont bancar daca vrei sa primesti banii mai usor. Se cere si un extras de cont in acest caz.

Intervalul de accesare a sumei de bani dorite nu va depasi 24 de ore.

Se poate imprumuta suma maxima de 1500 lei, dar si mai putin, pana la 150 lei.

Perioada pentru care poti incheia un contract variaza destul de mult, dupa preferinte, intre 5 si 30 de zile.

Creditul rapid nebancar de la Zaplo are mai multe avantaje, si anume: transferarea banilor se face fara comisioane, procesul se adreseaza rapid, dar si in mod sigur, conditiile contractului fiind permanent transparente, nu exista o conditie care sa impuna garantii, iar ca sa intri in posesia unui credit trebuie sa ai intre 19 si 75 de ani.

Daca soliciti un imprumut de la Zaplo dar nu poti sa-l rambursezi la data scadenta, atunci vei plati o dobanda penalizatoare de 1,25% in fiecare zi de intarziere.

Inainte de expirarea termenului, contractul poate fi prelungit, astfel incat perioada sa se mareasca, cu pana la 30 de zile, totul contra cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *